Een samenwerkingsverband van kleine praktijken,  bedrijven en ZZP-ers, die actief zijn binnen het socioculturele werkveld.

Het organiseren van infotainment activiteiten.

Meedoen als cursist, toeschouwer, deelnemer of als trainer, acteur, kunstenaar, filmmaker, verteller! Het is allemaal mogelijk bij de activiteiten van stichting Gullie.

Stichting Gullie

Oudegracht 290 (werfkelder)

3511 NX Utrecht

Info@gullie.info

06-45355966

Stichting Gullie © Alle rechten voorbehouden 2019. Info@gullie.info  Disclaimer | Algemene voorwaarden Wettelijke privacy statement

De kracht van samenwerken

Creativiteit op zijn best!

Ben je een kleine zelfstandige? Een ZZP-er? Of heb je een eenmanszaak? Ben je werkzaam binnen het socioculturele werkveld? Ben je op zoek naar samenwerking? Dan is het misschien interessant voor je om aansluiting te zoeken bij stichting Gullie. Zo is er een mogelijkheid om een werkplek te huren en/of het mee organiseren van activiteiten, of het ontwikkelen van nieuwe diensten. Interesse? Neem contact op voor een nadere kennismaking.


Aansluiten bij stichting Gullie?

 Het is voor een samenwerkingsverband als stichting Gullie van belang dat de deelnemers op elkaar kunnen bouwen en zij actief zijn in het verder ontwikkelen van producten en het uitvoeren van diensten. De voorwaarden om aan te kunnen sluiten die hier onder staan zijn dynamisch van aard en dienen meer in de geest van het woord te worden begrepen.


Voor een nadere kennismaking kun je een e-mail sturen naar: Bestuur@gullie.info