Een samenwerkingsverband van kleine praktijken,  bedrijven en ZZP-ers, die actief zijn binnen het socioculturele werkveld.

Het organiseren van infotainment activiteiten.

Meedoen als cursist, toeschouwer, deelnemer of als trainer, acteur, kunstenaar, filmmaker, verteller! Het is allemaal mogelijk bij de activiteiten van stichting Gullie.

Stichting Gullie

Oudegracht 290 (werfkelder)

3511 NX Utrecht

Info@gullie.info

06-45355966

Stichting Gullie © Alle rechten voorbehouden 2019. Info@gullie.info  Disclaimer | Algemene voorwaarden Wettelijke privacy statement

De vier pilaren waarop het Cultuurhuis rust zijn:

  1. Kunst & cultuur: hierbij kun je o.a. denken aan toneel, film, dans, muziek, schrijven, schilderen, culturele manisfestaties.
  2. Maatschappelijke dienstverlening: hierbij kun je o.a. denken aan sociaal cultureel werk, counseling, cursussen persoonlijke ontwikkeling, coaching.
  3. Educatie & preventie: hierbij kun je o.a. denken aan voorlichting, signaleren, bespreekbaar maken, opleiden, trainingen.
  4. Sociale ontmoeting: hierbij kun je o.a. denken aan promotie van een groep, een activiteit, een buurt, een stad of regio. Als ook het bieden van een open podium voor diverse groepen zodat zij zich kunnen profileren binnen het kader van het cultuurhuis.

De medewerkers hebben, in opdracht van stichting Gullie, hun ideeën verwoord in een notitie met de titel: Het cultuurhuis. De notitie kun je hieronder lezen en ook downloaden als een pdf-bestand. Graag willen de medewerkers in contact komen met iedereen die interesse heeft in de ideeën voor het cultuurhuis en mee wil gaan onderzoeken hoe het cultuurhuis kan worden verwezenlijkt.

Het cultuurhuis,

een wens en een visie