Stichting Gullie © Alle rechten voorbehouden 2023. Info@gullie.info | Algemene voorwaarden Wettelijke privacy statement

ZELF MAKEN, ZELF DOEN

De productiviteit binnen de stichting is enorm. Van het zelf maken van alle websites, posters, artikelen, verhaaltjes, foto’s, video’s, films, romans, theatervoorstellingen, toneelteksten, social media-activiteiten, aankleding, conceptontwikkeling, het uitwerken van concepten, het uitvoeren van activiteiten en diensten, cursussen, workshops, coaching, teambuilding tot aan teamscans, teamuitjes, boeken lezen en gezellig een bordspel komen spelen met een kopje koffie of thee erbij. En daarbij is hulp altijd welkom!

EEN HELPENDE HAND

Een helpende hand kan vele vormen aannemen en wij zijn met de meeste vormen erg geholpen om onze doelen en idealen te realiseren.


IN NATURA

Hand- en spandiensten aanbieden is een mogelijkheid om ons te helpen. Het kan helpen bij het maken van decors of attributen. Of helpen met het schoonmaken van de werfkelder. Of met het maken van kostuums, et cetera.


SPONSORING

Het is ook mogelijk om een project deels of helemaal te sponsoren (vaak ook aftrekbaar van de belastingen). Natuurlijk met vermelding van de sponsor op de websites, sociale media & in de Salon van Weleer.


SCHENKING

Het schenken van materialen, apparatuur, voorwerpen (etc.) Is eveneens heel welkom!


DONATIE

Ook heel welkom is een donatie t.b.v. een project en/of de basisvoorzieningen als apparatuur, huur, verzekeringen et cetera.


Klik hier om een donatie te doen!

Eén van de projecten van 2022 is: ‘Werken met groepen’. Het doel is het vergroten van zowel theoretische kennis over groepsdynamica en teamwork (o.a. in de vorm van gratis e-boeken) en het opdoen van praktijk ervaring met de theorie (o.a. in de vorm van een cursus). Oorspronkelijk zou dit project in 2020 van start gaan maar door de coronacrisis is dit niet gelukt.

Een greep uit de vele stills van de ruim 200 video’s die in de afgelopen jaren zijn gemaakt.