Stichting Gullie © Alle rechten voorbehouden 2023. Info@gullie.info | Algemene voorwaarden Wettelijke privacy statement

EEN LERENDE OMGEVING

De stichting heeft getracht om met de Salon van Weleer een leeromgeving te creëren, niet alleen voor bezoekers, maar ook voor de medewerkers.


Het doel hiervan is zoveel mogelijk zelfstandig en in eigen beheer te ontwikkelen en uit te voeren. Alsook om van de medewerkers allrounders te maken. Elkaar helpen, ondersteunen & stimuleren waar dit ook maar mogelijk is. Hierdoor groeit alleen maar de waarde van het samenwerken.


IDEALISME ALS LEIDRAAD

De stichting streeft idealen na die onder andere betrekking hebben op gelijkwaardigheid, het tegengaan van discriminatie & racisme, artistieke vrijheid, samen delen.STICHTING GULLIE

Samenwerken is niet alleen een goed klinkend credo, maar voor kleine eenmanszaken die actief zijn binnen het socioculturele werkveld een positief & noodzakelijk kwaad. Eendracht maakt macht en geeft vrijheid aan de creativiteit.


De directe aanleiding voor het ontstaan van de stichting waren de snoeiharde bezuinigen op de kunsten, het sociaal-culturele werk & educatie vernieuwing.


Door de krachten te bundelen is er een absolute meerwaarde ontstaan, waardoor er in de afgelopen jaren bijzondere projecten het levenslicht hebben gezien en hoog worden gewaardeerd (met uiteraard een enkele uitzondering daar gelaten).


Het werken zonder subsidies vraagt om een zekere vernuftigheid omdat ieder project een nul-budget heeft. Hierdoor ontstaat er een enorme uitdaging om het project toch te realiseren.  

AAN DE SLAG, KLAGEN DOEN WE LATER WEL

Stichting Gullie is een uitdaging en een mogelijkheid om krachten te bundelen, zonder de eigen identiteit en zelfstandigheid te verliezen.

Een greep uit de foto’s die zijn gemaakt tijdens het filmen van ‘Sophie, de (korte) film’ in de zomer van 2019.